About Atwater School History Our Mission Faculty and Staff Positive Behavior Program Contact Us
School Calendar
ETK Kindergarten First Grade Second Grade Third Grade Fourth Grade Fifth Grade Sixth Grade Coordinators
Students Atwater Policy Handbook Community L.A.'s Best
Behavior Expectations Enrollment Procedures Parent Involvement Parent Newsletter Parent Workshops
Friends of Atwater Elementary

L.A.'s Best Staff

Group/Staff/Color

 Information

 

00 - Kiria - Dark Blue

 

01 -Yesenia - Blue

 

02 - Stephany - Black

 

03 - Phillip - Green

 

04 - Aylin - White

 

05 - Alex - Red

 

 

 

 

 

 

 

News & Notes

"Welcome to the L.A.'s Best Website"

 

The Four Bees

Be Respectful

Be Safe

Be Responsible

Be Empowered

 

Principal: Jorge Rios                                         

 

Program Supervisor: Alex Buelna

Cluster 14 Traveling Program Supervisor: Jeremie Guerrero

Cluster 14 Traveling Program Coach: Yamileth Ayala

 

 

Staff

Group/Color

Clubs

Ms. Kiria

00/ Blue

Painting (LG)

Ms. Yesenia

01/ Black

WII Fit (LG)

Ms: Stephanie

02/ Purple

Dance (UG)

Mr. Phillip

03/ Green

Robotics (UG)

Ms. Aylin

04/ White

Arts and Craft (LG)

Mr. Alex

05/ Red

Basketball (UG)

 

 

 

 

 

*UG= Upper Grade

*LG= Lower Grade

 

 

Atwater Elementary

 

 

Friday

  • Sign-in/ Supper: 2:35-3:10 (35min)
  • Transition: 3:10-3: 20 (10min)
  • Activity planning/club: 3:20-4:05 (45min)
  • Transition:4:05-4:10 (5min)
  • Physical Activity: 4:10-4:40pm(30min)
  • Transition: 4:40-5:50 (10min)
  • FUN FRIDAY Event : 4:50-5:30 (40 min)         
  • Transition/ Restroom: 5:30- 5:40pm (10min)
  • Indoor activity (office): 5:40-5:55 pm(15min)
  • Closing/ sign out :   5:45-6:00 (15min)

 

 

Tuesday:

  • Sign-in/supper: 1:35- 1:50 (15min)
  • Transition/Restroom:  1:50- 2:00 (10min)
  • Christmas practice: 2:00- 2:35pm (35min)
  • Transition to supper: 2:35- 2:45 (10 mins)

 Monday, Wednesday, & Thursdays

  • Sign-in/supper:  2:35-3:10pm (35min)
  • Transition/Restroom:3:10-3:20pm (10min)
  • Homework: 3:20- 4:05 (45min)
  • Transition: 4:05-4:10 (5min)
  • Physical Activity: 4:10-4:40pm (30min)
  • Transition/Restroom: 4:40-4:50 (10min)
  • Club: 4:50-5:30PM (40min)
  • Transition/Restroom:5:30- 5:40pm(10min)

Dance time: 5:40-5:55pm(15min)

  • Closing/Sign-out:     5:45-6:00pm(15min)